Inschrijven voor de Luchtjesshow

Wij bieden…
… plaats voor 250 à 300 trekkers (geen opleggers) op een afgesloten terrein zodat jouw truck ruim en veilig kan getoond worden.

… op zaterdagavond een spetterde luchtjesshow-afterparty

… op zondagmorgen is er voor de deelnemende chauffeurs die er overnachten ontbijt met koffie en boterkoeken.

Inschrijvingsbedrag:
€ 15 per trekker
€ 5 ontbijt
(denk eraan om het ontbijt te registreren bij u inschrijving)
(Er worden geen combinaties trekker+oplegger toegelaten)

Uw deelname is pas geldig na betaling van uw inschrijvingsgeld
op rekeningnr. BE12 6528 1720 6692
van Hovaeremolen vzw

Deze collega’s zal je er alvast treffen!

REGLEMENT
De aankomst van de trucks, zonder oplegger, is voorzien op zaterdagnamiddag tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Plaats uw inschrijvingsnummer duidelijk zichtbaar achter het venster aan de chauffeurszijde.

Uw vrachtwagen kan in geen geval het terrein vroeger verlaten dan zaterdagavond 24.00 uur!

We houden graag het terrein net. Gooi geen afval op de grond! Kijk bij het verlaten van het terrein eens goed rond je vrachtwagen om na te gaan of er geen achtergelaten spullen meer liggen.

Het wordt niet getolereerd eigen dranken/eten met te brengen en te verdelen op het terrein. Er is drank en eetgelegenheid voorzien van het begin tot het einde van het evenement.

Barbecues en dergelijke zijn niet toegelaten! Er is een veiligheidsprotocol opgemaakt met de Gemeente Koekelare en de veiligheidsdiensten. Dat verbiedt het gebruik van alle warmtebronnen op het evenement, zoals open vuren, barbecues, elektrische vuren, frituurvetten… De enige uitzonderingen die worden toegestaan zijn diegene die door de organisatie worden aangegeven en beheerd.

Het meebrengen van een eigen stroomgenerator is toegelaten maar er moet wel ten allen tijde een geldig keuringsattest voorgelegd kunnen worden aan de organisatie en de brandweer.

Bewaar de nachtrust van de buurtbewoners in Koekelare. Gelieve het claxonneren en het gassen te stoppen na 22.00 uur!

De evacuatiewegen dienen ten allen tijde vrijgehouden te worden voor brandweer én/of andere veiligheidsdiensten, zonder enige hindernissen.

Rij alcoholvrij, vermijd onveilige situaties én let op de kinderen!

Op zondagmorgen tussen 8.00 uur en 10.00 uur is het ontbijt beschikbaar voor al wie blijft overnachten op het terrein en zich vooraf heeft ingeschreven voor het ontbijt.

Naast toezicht tijdens de activiteiten is camerabewaking op het terrein.

Wij vragen om op zondagvoormiddag ten laatste tegen 10.00 uur het terrein netjes te verlaten.

BEZOEK EN DEELNAME AAN DIT EVENEMENT GESCHIEDT OP EIGEN RISICO.
De organisatie is niet verantwoordelijk voor welke schade en/of letstel, in welke vorm dan ook. Men dient ten allen tijde de aanwijzingen van de organisatie, veiligheidsdiensten en medewerkers op te volgen! De organisatie kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor schade aan derden.

Wij rekenen op de medewerking van iedereen om er een geslaagde én probleemloze organisatie van te maken.